Skinula 57 kilograma zahvaljujući ovom malom triku, NIJE U PITANJU “ČAROBNI” NAPITAK…

Skinula je 57 kilograma

Prije je imala 150 kilograma, danas je točno 57 kilograma lakša, a sve zahvaljujući triku zbog kojeg neće odustati prije nego što dođe do konačnog cilja.

Ovo je još jedna priča o uspjehu, o ženi koja se zainatila i konačno skinula kilograme koji su je toliko mučili. No, umjesto klasične priče i zlatnih savjeta o pravilnoj prehrani, danas vam donosimo nešto puno jednostavnije, piše Index.hr.

“Mislim da danas svatko tko želi doći do pravih informacija može pronaći nešto što će ga motivirati da smršavi, ali ja vam danas neću pričati o tome što trebate i koliko se trebati truditi da biste vidjeli rezultate. Danas ću vam pisati o nečemu toliko jednostavnom što je meni pomoglo da od siječnja prošle godine do danas skinem više od 50 kilograma. I to zato što me svakodnevno podsjećalo da ne odustanem, čak ni onda kad mi je bilo najteže”, započela je svoju priču Fanny, koja bez problema priznaje da je u tom periodu proživljavala svakakve dane. Bilo je tu euforije, ali i dana kad se htjela samo umotati u krevet i jesti da se utješi. Bilo je i dana kad je pomišljala da se više nikada u životu ne želi probuditi u 4 ujutro da bi vježbala, jer upravo to čini već mjesecima.

“Ne biste vjerovali, meni je najviše pomogla moja budilica, moj screen saver s vlastitom slikom kad sam bila u svojoj najdebljoj fazi. Ta debljina meni je najjači okidač, najbolja motivacija da se dignem u 4 ujutro i bacim se na vježbu i zdrav život, samo da više nikada u životu ne budem takva”.

Tražite li najbolju motivaciju, kao što vidite, to može biti upravo vaša slika u najdebljoj fazi.

Povezano:


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*