ŠEST JAKIH RAZLOGA: Zašto mladi muškarci vole seks s iskusnijim ženama?

seks-ilustracija

Muškarci koji su se ikada seksali sa ženom koja je starija od njih, to iskustvo obično pamte kao jedno od boljih u životu.

Ponekad sve ostane samo na tome pa seks sa starijom ženom bude lijepo sjećanje i nešto što pozitivno utječe na kasnije veze muškarca o kojemu je riječ, a ponekad privlačnost iskusne žene bude tolika da “starije” postanu tip žene kojem on više ne može odoljeti.

Evo o čemu je riječ, zašto je seks sa iskusnom ženom obično bolji od onog s mlađom, ali neiskusnijom:

1. Brojke rade svoje
Žene u srednjim godinama obično su se seksale s više partnera, a iz svake veze – učimo.
Vježba čini majstora, znate kako se kaže. Svakoga od nas oblikuju naša ranija iskustva, a kad dođemo u zrele godine, svi partneri koji su prošli kroz naš život, sve velike ljubavi, svi oni koji su nam slomili srce ostavili su svoj trag i pomogli nam da izgradimo vještine. Životne i seksualne.

2. Znaju što žele
Samopouzdanje koje donose godine seksualnog iskustva je beskrajno seksi. Probale su različite poze, tehnike, poigravale se fetišima. Masturbirale dovoljno puta da znaju što žele, i, što je još važnije, ne boje se reći što žele.

3. A vremenom su naučile i što muškarci žele
No ne boje se istražiti i što je to što bi njihov novi partner mogao poželjeti. Od svakog muškarca s kojim su bile, naučile su nešto novo. Naslućivale su, pitale, razgovarale. I ne srame se da ono što ipak (još) ne znaju nauče, iz knjiga, filmova, s interneta…

4. U seksu uživaju koliko i njihov mladi partner
Više ne opterećuju ni sebe ni muškarca s kojim se viđaju iluzijama o braku i obitelji. Uživanje je samo sebi cilj, bez pritisaka i očekivanja. A ako se iz takve veze izrodi i ljubav, znat će u njoj uživati punog srca.
Shvaćaju da je seks važan dio svake zdrave veze. Ne koriste seks kao sredstvo s pomoću kojeg će postići svoje ciljeve. Seks je – dar, a ne “kazna” ili “nagrada”.

5. Injekcija samopouzdanja
Kad se zrela, njegovana žena u srednjim godinama zainteresira za mladića, za njega je to nevjerojatna injekcija samopouzdanja. I taj osjećaj ponekad može biti toliko dobar da je teško naći mu odgovarajuću zamjenu.
One uživaju u “poučavanju”. Znaju kad trebaju biti dominantne, a kada je pravi trenutak da muškarcu prepuste glavnu riječ.
Neće žaliti vremena ni truda za pripreme – seksi rublje, igračke, vino – jer znaju da su te sitnice važne. A muškarci znaju “namirisati” to znanje i moć, i to im je često neopisivo uzbudljivo.
Imaju samopouzdanja. Ne srame se svog tijela, svjesne su koliko su vješte u krevetu. A ništa na svijetu nije seksepilnije od samopouzdanja. Zato što žena koja se ne srami sebe zrači nekontroliranom energijom, na koju muškarac, naročito ako je mnogo mlađi od nje, teško može ostati ravnodušan.

6. Ne igraju igrice
Kad se viđa sa starijom ženom, muškarac točno zna na čemu je. Jer, ona se neće “namjerno ne javiti kad zove da bi onda on… (što god)”, neće “namjerno čekati tri sata da bi mu odgovorila na poruku da bi onda on… (što god)”.
Ako nešto želi, to će tražiti. Ako nešto ne želi – u tome neće sudjelovati ni pod koju cijenu.
I, ono što je možda najvažnije i najprivlačnije – neće se bojati biti ono što jest. Čak ni po cijenu toga da (neko vrijeme) bude sama.

Izvor: Net.hr

Povezano:


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*