PRODAJE SE NABRIJANA LADA RIVA: Cijena prava sitnica – 137.000 eura!

PRODAJE SE NABRIJANA LADA RIVA: Cijena prava sitnica - 137.000 euraa!
Lada Riva, jedan od popularnijih modela na našim prostorima u vrijeme bivše države nikad se nije mogla smatrati sportskim modelom, ali je imala neke druge vrline. Međutim. primjerak koji vidite na slici je itekako vrijedan pažnje.
Vlasnik ove Lade Rive, odnosno VAZ-a 2105 kako se originalno zove, je Fedor Vorobjev, jedan od najboljih driftera u Rusiji, koji sa svojom Ladom godinama uspješno nastupa i uvijek se nalazi u samom vrhu poretka, piše autopress.hr.
No, Fedor Vorobjev nedavno je odlučio prodati svoju trkaću Ladu, a izvješena cijena od nevjerojatnih 137.000 eura iznenadila je i najveće poklonike drifta. Ne treba osporavati činjenicu da je u tuning uloženo puno novca, truda, znanja i vremena, ali cijena se ipak čini pretjeranom.
Uglavnom, ova Lada Riva gotovo da i nema dodirnih točaka s tvorničkim izvedbom. Jedina čvrsta poveznica je oblik karoserije, dok su gotovo svi elementi mehanike i unutrašnjosti zamijenjeni trkaćim.
Pod haubom se nalazi 3-litreni turbobenzinac nabijen na čak 610 KS i 800 Nm, a kako ova Lada izgleda u akciji provjerite u videu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *