Prirodni napitak za jačanje imuniteta

naranca-zeleni-caj-700

Iako se danas na tržištu mogu naći brojni pripravci za podizanje i jačanje imuniteta, bitno je spomenuti da bi otpornost organizma najbolje bilo postići na prirodan način.

Dovedite tijelo u stanje da se ono samo bori protiv infekcija, bakterija i virusa tako što ćete za početak promijeniti način i stil života. Pijte dovoljno tekućine, redovito se bavite tjelovježbom i poradite na zdravijoj prehrani.

Uz sve to, posegnite i za napitkom koji će vas u vrlo kratkom vremenu pripremiti za borbu protiv raznih upala i bolesti. Cijeli život moramo raditi na jačanju imuniteta kako bi se pravovremeno mogli obraniti od bolesti.

Isprobajte čudotvorne recepte koje možete konzumirati svakodnevno da bi poboljšali imunitet. Možete ih konzumirati i kada dođe do neke bolesti kako biste se lakše oporavili.

Ovaj visoko energetski napitak će tijelo podići i pomoći mu kod borbe sa stresom. Tijelo ćete nahraniti vitaminima i mineralima te ćete se ubrzo osjećati bolje i poletnije.

Evo kako ga napraviti:

Pomiješajte iscijeđeni sok dvije naranče s 1 dl zelenog čaja te s čajem šipka u istoj količini. Svemu tome dodajte sok od kiselog kupusa i dobro promiješajte.

Dozirajte sok kiselog kupusa prema želji kako se ne bi previše osjetio. Zasladite s 1 žlicom meda. Najbolje ga je podijeliti u dva djela i to tako da pola popijete na prazan želudac prije doručka, a drugu polovicu nakon doručka.

Smanjite stres i koristite slobodno vrijeme na najbolji mogući način. Družite se s prijateljima ili radite ono što volite. Opustite se i to će se isto odraziti na poboljšanje vašeg imuniteta. Uz sve to, konzumirajući ove napitke, tijelo će se sigurno obraniti od slobodnih radikala, a vi ćete se osjećati bolje.

Izvor: Zanosna

Povezano:


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*