ODUŠEVIT ĆETE SE: 13-godišnji dječak SAM sagradio ovu prekrasnu kućicu! Pogledajte kako izgleda unutra…

Luke Thill

Treba naglasiti da je veliki dio, čak 75 % materijala upotrijebljenog za gradnju ove prekrasne kućice reciklirao, najveći dio je iz stare bakine kuće.

Luke Thill je dječak od 13 godina iz Iowe (SAD), koji ima zanimljiva ideje i hobije. Njega jako zanima građevina, pa je u svom dvorištu odlučio realizirati jedan mali projekt koji je na kraju privukao pažnju mnogih ljudi širom svijeta.

Luke je sada presretan jer ima svoj dom, koji je sam sagradio. Na svom YouTube kanalu objasnio je kako je tekla gradnja.

Ideju je dobio prošlog ljeta. Shvatio je da mu je ljeti dosadno i da bi volio da ima svoju kućicu, gdje će provoditi vrijeme.

Kada je počeo da gradi, prijatelj mu je pomogao oko električnih instalacija, a dječak mu je zauzvrat ponudio čišćenje garaže.

Luke Thill

Otac ga je još kao malog dječaka naučio služiti se raznim alatima, pa mu je građevina prirasla za srce. Naravno, gradeći ovu kuću, naučio je još mnogo toga.

Treba naglasiti da je čak 75 % materijala upotrijebljenog za gradnju ove kućice reciklirao, najveći dio je iz stare bakine kuće.

Pogledajte video i podijelite ga prijateljima:

Povezano:


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*