OČAJNA MAJKA TRAŽI SAVJET: Moj sin ima 26 godina, a njegova djevojka 45, KAKO DA IH RAZDVOJIM?

zena-majka-tuzna

Danas su veoma popularne veze sa velikom razlikom u godinama. Sve više žena ulazi u veze sa znatno mlađim muškarcima, tako da je to sve manje tabu tema.

Ipak, jedan takav slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti širom svijeta, i to zbog toga šzo je očajna buduća svekrva odlučila potražiti savjet od čitalaca Mirrora.

Evo njene priče.

– Oduvijek sam bila jako vezana za mog najmlađeg sina, koji sada ima 26 godina. Pored njega imam i dvije starije kćerki koje su udate.

Moj sin je oduvijek mijenjao djevojke i nikako nije mogao da se skrasi pored jedne. Prije godinu dana morao se odseliti u Singapur zbog posla, ali smo preko Skaypea svakodnevno bili u kontaktu.

Prije nekoliko nedjelja, meni i mom mužu rekao je da je upoznao nekoga, što je nas jako obradovalo. Ispričao nam je nešto o njoj, uključujući i činjenicu da je razvedena i da ima sina.

Na osnovu toga zaključili da je malo starija od njega, ali smo mislili da je u nekim kasnim dvadesetim godinama ili čak da ima oko trideset.

Posljednji put kada smo se čuli preko, rekao nam je da je ona kod njega u stanu i da bi bilo lijepo da joj se javimo i upoznamo je ako želimo.

Kada se pojavila na ekranu, bili smo zatečeni. Ona ima ni manje ni više nego 45 godina, a njen sin već odrastao muškarac, kasnije smo doznali da ima 22 godine. Samo četiri godine je mlađi od našeg sina!

I pored toga bili smo veoma ljubazni, razgovarali vrlo malo, ali za nekoliko dana moj muž nazvao je sina i upitao ga je li svjestan u što se upušta, i zašto to radi.

Naš sin se veoma naljutio, i odgovorio mu da je on dovoljno zreo da sam sebi izabere djevojku i da to nije naša stvar.

Ja sam jako nesretna, i sve što želim je da moj sin uvidi svoju grešku i smisao svega, ali ne želim da ga time odgurnem još dalje od sebe. Pomozite mi, što da radim? – završila je priču ova zabrinuta žena.

Povezano:


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*