NE BUDITE OVAKVE: Pet tipova žena koje muškarci ne podnose

Muškarci i žene

O tome čime muškaraci nerviraju svoje žene zna se mnogo toga. No, jeste li se ikada zapitali čime žene nerviraju muškarce, odnosno kakve djevojke muškarci ne vole?

Neki pametni ljudi su se potrudili istražiti to “područje” i pri tome su utvrdili kojih pet tipova žena muškarce najviše nerviraju!

1. Tračara i vječita gunđalica
Muškarci ne razumiju zašto žene imaju potrebu stalno nešto da traže, prigovaraju, jer se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, to ću sam promijeniti, a ako ne mogu, onda ću se skloniti!

2. Opsjednuta dijetom
Ako vam je svaka druga rečenica: “Rado bih to pojela, ali ima previše kalorija”, to će ga vrlo brzo otjerati od vas. A ako još počnete da prigovarate u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to goji”, ekspresno će pobjeći od vas! Muškarci vole kad su djevojke opuštene i prije svega znaju da uživaju u životu.
To ne znači da ćete pet puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno popuste kočnice i prepustite se malim, ali umjerenim užicima.

3. Radoholičarka
Lijepo je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali.
Muškarca možda zanima, što mislite o njemu, što biste željeli da radite kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vrijeme je da ne razmišljate isključivo o poslu nego da počnete da živite.

4. Nezadovoljna rodbinom
Ruku na srce, rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu i ni s kim se nikad nisu posvađali i sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate nešto dobro da kažete o rodbini, preskočite tu temu.

5. Mamice
Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju! Imaju osjećaj da moraju da čuju sve probleme ovog svijeta i, naravno, da ih riješe u trenu.
Jer, tko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsjednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i sve će uraditi da mu udijele “mudar savjet”.
Vratimo se u realni svijet, činjenica je da nijedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*