NAJNEPOUZADNIJI AUTOMOBIL NA SVIJETU, a sastavljen od dijelova najpoznatijih svjetskih proizvođača

najgori-automobil
Warranty Direct, britanska osiguravajuća kuća koja se bavi produženjem garancije na automobile, ima popriličnog iskustva s pouzdanošću motornih vozila.
[AdsWithin]Analizirajući podatke o tome koji se automobili najčešće kvare i koji im dijelovi otkazuju, napravili su skicu vozila sastavljenog od najnepouzdanijih dijelova koje bi, kad bi se stvarno proizvelo, bilo noćna mora za vlasnike.
Horrific 40RRoR, kako su nazvali ovaj “model”, koristi motor iz BMW-a M5 prošle generacije, ovjes Audija RS6 prošle generacije, mjenjač aktuelnog Jeep Grand Cherokeeja i elektroniku Mercedes R-klase. Tu su još kočnice Fiat Multiple, klimatizacijski sistem Seat Alhambre i servo volan Chryslera 300C.
Prems statistici, ovaj strašni automobil pokvarit će se bar jednom mjesečno, što bi vlasnika, u prosjeku, trebalo koštati 550 funti.
Prema indeksu pouzdanosti Warranty Directa, dva od pet Audija RS6 završavaju na vanrednom servisu svake godine, kao i svaki četvrti M5, svaki treći Mercedes R-klase i svaki deseti Chrysler 300C.
Izvor: Tportal.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *