HIT NAPITAK: Izgubio 40 kilograma pijući kavu, evo kako…

kava_700

Otkako je tehnološki poduzetnik i investitor Dave Asprey prije dvije godine podijelio sa svijetom svoj recept za takozvanu ‘bulletproof’ kavu, otkrivši kako mu je ovaj napitak, između ostalog, pomogao da smršavi 40 kilograma, ova vrsta kave postala je pravi hit diljem svijeta.

Bulletproof kava, kako ju je nazvao Asprey, je gusti, kremasti napitak od kave, maslaca i ulja, a osmišljena je tako da bude zamjena za obrok, piše Slobodna Dalmacija.

Ovu vrstu kave vrlo jednostavno možete pripremiti na način da u svoju uobičajenu dozu kave dodate oko maslaca i, po želji, malo kokosovog ulja te sve skupa smiksate u blenderu.

Preporučeni omjer sastojaka je sljedeći:

– 2 šalice kave.
– 2 kašike neslanog maslaca (može i više, ali ne preko 80 g)
– 1-2 kašike kokosovog ulja

Tajna ovog hit napitka je u visokoj koncentraciji masnoća koje sadrži, a koje produžava vrijeme koje je tijelu potrebno da probavi kofein, što rezultira većom razinom energije koju ćete osjećati tijekom cijelog dana.

Zahvaljujući dugotrajnom osjećaju sitosti koji proizvodi preporuča se i osobama koje se bore s viškom kilograma, a povrh svega – radi se o nadasve ukusnom napitku i definitivno najkremastijoj kavi koju ćete ikad probati.

Povezano:


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*