BRANKO ĐURIĆ OBJAVIO: “Promijenio sam spol i dobro se oporavljam!” A zatim otkrio…

Branko Đurić

Promijenio sam spol i dobro se oporavljam. Uskoro Rene Bitorajac i ja otvaramo Ludu kuću u Zagrebu pa smo izvlačili šibicu tko će biti žensko. Ja sam izgubio, rekao je Branko Đurić (55) koji je u Ljubljani operiran prije nekoliko dana.

Đurinu izjavu prenosi portal 24sata.hr, ali uz napomenu da je u pitanju samo Đurina šala. Kad se uozbiljio, Đuro je otkrio da je operirao bruh.

Mediji iz regije pisali su da je Đuro završio u bolnici nakon što se požalio na stalne bolove. Iako su se obožavatelji zabrinuli za slavnog glumca i producenta, on ih je umirio izjavom da je ‘sve pet’.

“Bila je to rutinska operacija”, objasnio je Đuro koji se uz svoju predstavu ‘Đurologiju’ te snimanje showa ‘Superljudi’ bavi i projektom kojeg je pokrenuo s Bitorajcem (45).

Luda kuća bit će, objasnio je, multimedijska dvorana u centru Zagreba, u kojoj bi igrale predstave, radile bi se koprodukcije s drugim kazalištima te bi imala svoj kabaret i burleska program, kao i koncerte.

Đuro će se od operacije oporavljati kod kuće, a čim mu bude bolje, nastavlja s izvođenjem ‘Đurologije’ i vraća se ostalim obvezama.

Povezano:


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*